Autókereskedések / Szervizek

image 1

Az Eni személygépjárművek számára kifejlesztett minőségi kenőanyagai méltán közkedveltek a márkakereskedések és autószervizek körében.
Az új Eni i-Sint egy szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokból álló, komplett motorolaj-család, amelynek összetételét úgy alakították ki, hogy bármilyen üzemeltetési körülmény esetén alkalmazkodjon a legkülönfélébb motortípusok igényeihez és lehetőségeihez. A termékcsaládban megtalálhatók a legmodernebb motorokhoz kifejlesztett, és dízel részecskeszűrővel felszerelt járművekhez egyaránt használható kenőanyagok is. A legújabb piaci trendeket követve az Eni i-Sint termékek a személyautókra vonatkozó összes technológiai követelménynek maradéktalanul megfelelnek.
A szervizek munkafolyamataihoz nélkülözhetetlen motorolaj-család mellett hajtóműolajok, kenőzsírok, valamint kiegészítő autóipari termékek (fagyállók, fékfolyadékok, lánckenőolajok stb.) széles választékával állunk partnereink rendelkezésére.

Támogatás:
Mindig a megfelelő anyag a motorban: weboldalunk kenőanyag keresője segítségével kiválaszthatja azt az Eni i-Sint terméket, amely biztonságosan használható a gyártók által javasolt leghosszabb olajcsere periódus elérése érdekében.
Ha szeretné megmutatni ügyfeleinek, hogy Ön is az Eni magas minőségű kenőanyagait használja, számos marketingeszköz közül választhat, úgymint Eni munkaruházatok, Eni zászlók, Eni olajcsere címkék, Eni matricák, Eni világító fényreklámok, stb. Akár műhelyét is feldíszítheti és átalakíthatja egy valódi Eni márkaszervizzé.

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat