Motorkerékpár kereskedések / szervizek

Az Eni nagy teljesítményű olajainak széles választéka a motorkerékpárok legújabb generációjának igényeit is kielégíti. Ez, és a vállalat egyéni szolgáltatásainak elismert és magas színvonala együtt biztosítják a személyre szabott megoldásokat a motorkerékpár kereskedések és javítóműhely partnerek számára.

Az Eni kutatólaboratóriumában került kifejlesztésre az Eni i-Ride - ez a motorkerékpárok és robogók számára kidolgozott, nagy hatékonyságú kenőanyag minden motortípus számára dinamizmust, nagy teljesítményt és megbízhatóságot garantál. Minden termékünk szigorú szabványok szerinti ellenőrzésen esik át, hogy a legmagasabb minőséget és a legjobb teljesítményt biztosíthassuk. (API, ACEA, JASO).

Csakúgy, mint az új motorolaj-család esetében, különleges kenőanyagainkból is széles választékot kínálunk a javítóműhelyek számára, pl. hajtóműolaj, kenőzsír, fékfolyadék, stb

Támogatás:
Mindig a megfelelő anyag a motorban: weboldalunk kenőanyag keresője segítségével kiválaszthatja a gyártó által javasolt biztonságosan használható Eni i-Ride terméket.

Ha szeretné megmutatni ügyfeleinek, hogy Ön is az Eni magas minőségű kenőanyagait használja, számos marketingeszköz közül választhat, úgymint Eni munkaruházatok, Eni zászlók, Eni olajcsere címkék, Eni matricák, Eni világító fényreklámok stb. Akár műhelyét is feldíszítheti és átalakíthatja egy valódi Eni márkaszervizzé!

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat