Szállítmányozás

image 1

A kifejezetten a haszongépjárművekhez, azon belül is a dízelmotoros teherautók, kamionok és buszok számára kifejlesztett minőségi, ugyanakkor elérhető árú kenőanyagaink a szektorra jellemző valamennyi felhasználási terület igényeit kielégítik.
Az Eni kutatólaboratóriumaiban a nagy teljesítményű járművekhez teljes termékcsaládok készülnek, amelyek a magas hatékonyság mellett megbízhatóságot és optimális védelmet biztosítanak tehergépjárműve számára.
A környezetvédelmi elvárásokat folyamatosan szem előtt tartó Eni kifejlesztett egy olyan modern kenőanyag terméksorozatot, amely nemcsak a közúti szállítási szegmens általános követelményeit teljesíti, de hatékonyabb környezetvédelmi megfelelőséget is biztosít.

Az i-Sigma sorozat a megbízható és bevált összetételű termékek mellett olyan csúcstechnológiás megoldásokat is kínál, amelyek károsanyag-kibocsátást csökkentő kipufogógáz-utókezelő rendszerekkel felszerelt, modern járművek kiszolgálására is alkalmasak.
A sorozat egyes kenőanyagainak kifejlesztése során kifejezetten a gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztást és a környezetvédelmi szempontokat helyezték a középpontba. Az i-Sigma a legmostohább vezetési körülmények között, minden időjárási viszony és hőmérséklet mellett megóvja motorját.
Az i-Sigma kenőanyagok biztonságosan használhatók a gyártók által javasolt leghosszabb olajcsere periódus eléréshez, miközben teljesítményük is szinten tartható.

Támogatás:
Válassza ki a megfelelő terméket motorja számára weboldalunk kenőanyag keresője segítségével.

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat