Tehergépjármű kereskedések / szervizek

image 1

A kifejezetten a haszongépjárművekhez, azon belül is a dízelmotoros teherautók, kamionok és buszok számára kifejlesztett minőségi, ugyanakkor elérhető árú kenőanyagaink az iparág összes igényét kielégítik. Az Eni kutatólaboratóriumaiban a nagy teljesítményű járművekhez teljes termékcsaládok készülnek, amelyek a magas hatékonyság mellett megbízhatóságot és optimális védelmet biztosítanak tehergépjárműve számára.

A környezetvédelmi elvárásokat folyamatosan szem előtt tartó Eni kifejlesztett egy olyan modern kenőanyag terméksorozatot, amely nemcsak a közúti szállítási szegmens általános követelményeit teljesíti, de hatékonyabb környezetvédelmi megfelelőséget is biztosít. Az i-Sigma sorozat a megbízható és bevált összetételű termékek mellett olyan csúcstechnológiás megoldásokat is kínál, amelyek károsanyag-kibocsátást csökkentő kipufogógáz-utókezelő rendszerekkel felszerelt, modern járművek kiszolgálására is alkalmasak. A sorozat egyes kenőanyagainak kifejlesztése során kifejezetten a gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztást és a környezetvédelmi szempontokat helyezték a középpontba. Az i-Sigma a legmostohább vezetési körülmények között, minden időjárási viszony és hőmérséklet mellett megóvja motorját.

Az i-Sigma kenőanyagok biztonságosan használhatók a gyártók által javasolt leghosszabb olajcsere periódus eléréshez.

Támogatás:
Válassza ki a megfelelő terméket motorja számára weboldalunk kenőanyag keresője segítségével.

Ha szeretné megmutatni ügyfeleinek, hogy Ön is az Eni magas minőségű kenőanyagait használja, számos marketingeszköz közül választhat, úgymint Eni munkaruházatok, Eni zászlók, Eni olajcsere címkék, Eni matricák, Eni világító fényreklámok stb. Akár műhelyét is feldíszítheti és átalakíthatja egy valódi Eni márkaszervizzé!

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat