Viszonteladók

image 1

Az Eni személygépjárművek, motorkerékpárok és haszongépjárművek számára kifejlesztett minőségi kenőanyagai méltán közkedveltek a márkakereskedések és autószervizek körében.

Az új Eni i-Sint, i-Ride és i-Sigma sorozatok a motorolaj termékek teljes kínálatát nyújtják. Ezek szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokból megalkotott komplett motorolaj-családok, melyek összetételeit úgy alakították ki, hogy bármilyen üzemeltetési körülmény között alkalmazkodjanak minden motortípus igényeihez. A termékcsaládokban megtalálhatók a legmodernebb motorokhoz kifejlesztett, és dízel részecskeszűrővel felszerelt járművekhez egyaránt használható kenőanyagok is. Ezek a termékek a legújabb piaci trendeket követve megfelelnek a személygépjárművekkel, motorkerékpárokkal és haszongépjárművekkel szemben támasztott összes technológiai követelménynek.

A szervizek munkafolyamataihoz nélkülözhetetlen motorolaj-családok mellett hajtóműolajok, kenőzsírok valamint kiegészítő autóipari termékek (fagyállók, fékfolyadékok és lánckenő olajok) széles választékával állunk partnereink rendelkezésére.

Amennyiben valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége vagy árajánlatkéréssel fordulna hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat