Eni cégismertető

image 1

Az Eni egy meghatározó integrált energetikai vállalat, amelynek célja, hogy növekedést érjen el az olaj- és gázkutatás, -kitermelés, -szállítás, -átalakítás és -értékesítés területén. A vállalat világszerte 66 országban van jelen, mintegy 29 000 alkalmazottal. Elfogadott fenntarthatósági modellje a cég alkalmazottainak, ill. a tevékenysége által érintett helyi közösségek előrejutását és biztonságát, a környezetvédelmet, a technológiai innovációt és kutatást, az éghajlatváltozás elleni küzdelmet és az energiahatékonyságot helyezi a középpontba.

Magyarországon az Eni kőolajtermékei, különösen a különféle kenőanyagok kínálatát és forgalmazását tűzte ki célul, az értékesítési csatornák kezelésében szerzett kiterjedt termékismeretére és iparági szakértelmére támaszkodva.

A cég alapvető tevékenységeit az Eni Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe végzi. Ez a fióktelep felel a kenőanyagokhoz és speciális termékekhez köthető magyarországi értékesítési és marketingtevékenységekért.

Az Eni Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe széles körű tapasztalattal és szaktudással rendelkező helyi szakembereket alkalmaz, és minden magyar üzleti partner számára kínálja az Eni csúcstechnológiával készült, legkülönfélébb alkalmazásokra kifejlesztett kenőanyagainak széles választékát. A közlekedési és ipari kenőanyag szegmensben az Eni Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe egyedi termékeket és szolgáltatásokat kínál, a nagy teljesítményű kenőanyagtól egészen a személyre szabott megoldásokig.

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat