Jogi nyilatkozat

A weboldalon lévő tartalmakat és struktúrát, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, fájlokat, stb. szerzői jogok és a szellemi tulajdont oltalmazó egyéb törvények védik. Azok közzététele, módosítása, kereskedelmi felhasználása vagy más weboldalakon és médiumokban történő használata tiltott vagy az Eni S.p.A Csoport kifejezett előzetes hozzájárulásához kötött. 
Az Eni S.p.A. Csoport nem vállal semmilyen felelősséget az ilyen weboldalakkal kapcsolatban felmerülő követelésekért. Ugyanez vonatkozik a hivatkozásokon keresztül elérhető minden egyéb weboldalra vagy olyan oldalakra, amelyek az Eni S.p.A. Csoport tagjainak weboldalaira mutat hivatkozáson keresztül.
Internetoldalunk tartalmának összeállítását gondos kutatómunka és ellenőrzés előzte meg. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatosan frissítse és bővítse ezeket az információs tartalmakat, mindazonáltal nem tudja garantálni azok teljességét, pontosságát és hitelességét. Az Eni S.p.A. Csoport szintén fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa vagy módosítsa a közzétett információkat.

Kiadó
Eni Austria GmbH 

Millennium Tower 

Handelskai 94-96

1200 Bécs, Ausztria


Tel.: +43 (0) 1 240 70-0 

Fax: +43 (0) 1 240 70-3017


E-mail: info.at@eni.com

Vezetőség: Dr. Ing. Busà Giuseppe, Dr. Ing. Gradini Gaetano és Dr. Ing. Dina Alessandro
Cégjegyzékszám: FN 101947 y
Helyi cégbíróság: Handelsgericht Wien

Illetékes felügyeleti hatóság: Magistrat der Stadt Wien, magistratisches Bezirksamt für den 20. Bezirk
Kamarai tagság: Wirtschaftskammer Österreich - Wirtschaftskammer Wien

Székhely: politische Gemeinde Wien

Adószám: ATU 141 89 607 

DVR szám: 0035599

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat