Személyautók és kishaszongépjárművek

image 1

i-Sint, az Eni új személygépjármű-kenőanyag termékcsaládja.
Minden motornak szüksége van a megfelelő kenőanyagra, amely védelmet nyújt és fokozza a motor teljesítményét. Az Eni kutatási részlege által kifejlesztett Eni i-Sint termékcsaládot kifejezetten az Ön autójának igényei szerint tervezték.

Az Eni i-Sint egy szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokból álló komplett termékcsalád, amelynek összetételét úgy alakították ki, hogy bármilyen üzemeltetési körülmény esetén alkalmazkodjon a legkülönfélébb motortípusok igényeihez és lehetőségeihez.

A kiemelkedően tartós és nagy folyóképességű, csúcstechnológiájú Eni i-Sint kenőanyagok merőben új megvilágításba helyezik az autózás fogalmát. A nyersanyagok gondos kiválasztásának és az összetevők kiegyensúlyozott arányának köszönhetően az Eni i-Sint termékek sikeresen vizsgáztak a szigorú teszteken, ill. számos szervezet és autógyártó legmagasabb minősítését is megszerezték. Az Eni i-Sint kenőanyagok a maximális teljesítmény mellett fokozott védelmet biztosítanak a motornak, valamint speciális adalékok segítségével javítják a részecskeszűrők teljesítményét.

Az Eni i-Sint egy kiemelkedő minőségű termékcsalád, amely a legmodernebb motorok által támasztott igényeket is kielégíti. A termékcsalád, más termékek mellett, tartalmazza a legmodernebb motorokhoz kifejlesztett, és dízel részecskeszűrővel felszerelt járművekhez is használható kenőanyagokat is.
A hagyományos járművekhez az Eni i-Sint 10W-40 és Eni i-Base 15W-40 termékeket ajánljuk.

Jogi nyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat